Мария Илиева спечели "Като две капки вода" с имитация на Софи Маринова (видео)

Pinterest LinkedIn +

С изключително сполучливи имитации на световни и български звезди от музикалната сцена участниците в "Като две капки вода" за пореден път впечатлиха зрителите и журито. Вечерта закри Мария Илиева, която влезе в образа на ромския славей Софи Маринова и спечели сърцата и гласовете на публиката, както и суперлативите на тримата съдии.

Впечатляващ бе и образът на Алла Пугачова, пресъздаден на сцената от фолк легендата Милко Кавалджиев, който постигна и доста голяма прилика с гласа на руската прима. Единственият непрофесионален певец сред участниците - Папи Ханс - също се справи повече от добре с образа на Ник Картър от "Backtreet Boys". Тита, която миналата седмица спечели шоуто със сполучлива имитация на Кристина Агилера, този път се превъплъти в образа на Джон Лий Търнър.

Вижте кого ще имитират участниците в следващия епизод на предаването, когато към журито ще се присъедини Любо Киров на мястото на Маги Халваджиян:

Петя Буюклиева ще бъде Lady Gaga и Bradley Cooper
Стефан Илчев ще бъде Кичка Бодурова
Дичо ще бъде Силвия Кацарова
Папи Ханс ще влезе в кожата на бившата си приятелка Dara
Тита ще бъде Weather Girls
Милко Калайджиев ще бъде Васил Найденов
Деси Добрева ще бъде "Уикеда" 
Мария Илиева ще бъде Keala Settle

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.