Холивудско издание на "Като две капки вода", Димитър Маринов и Петя Буюклиева бяха звездите на шоуто (видео)

Pinterest LinkedIn +

Шоу с холивудски привкус поднесе поредното издание на "Като две капки вода" този понеделник. Към журито се присъедини специалният гост Димитър Маринов, познат като българския актьор от отличения с "Оскар" филм "Зелената книга".

Победител в предаването пък стана Петя Буюклиева, която изпя актуалния хит "Shallow"на Лейди Гага (Lady Gaga) и Брадли Купър (Bradley Cooper) от филма с тяхно участие "Роди се звезда", която също беше отличена с "Оскар" за най-добра песен от филм тази година. Българската естрадната звезда изпя партиите и на двамата актьори, като превъплъщението ù в образа на Брадли Купър беше записано предварително и показано като холограма.

Петя Буюклиева изпълнява

Успешно се превъплъти в образа на Васил Найденов фолк звездата Милко Калайджиев, който получи много добри отзиви от журито, но не беше високо оценен от зрителите. Като техен фаворит се очерта младият изпълнител Стефан Илчев с представянето си в образа на Кичка Бодурова.

Много суперлативи получи и победителката в предишното предаване Мария Илиева, която и този път беше поставена пред сложно вокално и актьорско предизвикателство. Тя влезе в кожата на бродуейската актриса Кийла Сетъл (Keala Settle), известна с ролята си на атрактивната "брадата дама" Лети Луц (Lettie Lutz) от биографичния музикален филм "The Greatest Showman".

Мария Илиева като певицата с брада С много сложно вокално и актьорско предизвикателство ще се бори тази седмица Maria Ilieva! Посрещаме я със затаен дъх като бродуейската актриса Кийла Сетъл


Деси Добрева беше Ерол Ибрахимов и изпълни хита на "Уикеда" "Двамата с Боби пием кафе", а впечатляваща вокална имитация на Силвия Кацарова представи Дичо, който този път получи по-високи оценки от журито, но те не му достигнаха, за да застане на върха на класацията за вечерта. 

Младата певица Тита показа гласови данни с класиката "It`sraining men", а Папи Ханс се пробва да влезе в кожата на бившата си приятелка Дара, която беше сред публиката, но журито разкритикува опита му като неуспешен.

Както обикновено, шоуто мина в шеги и закачки, основно от страна на водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, и времето свърши, преди бутонът на късмета да определи следващите роли на участниците. Впоследствие стана ясно, че те ще бъдат обявени днес в предаването "На кафе".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.