Сашка Васева влиза в къщата на VIP Brother. Вижте останалите съквартиранти!

Pinterest LinkedIn +

Сашка Васева, Енджи Касабие, Дани Петканов, Миглена Каканашева-Мегз и Тото от "Скандау" са първите обявени имена на участници, които ще прекрачат прага на Къщата на VIP Brother този понеделник от 20:00 часа на живо по NOVA. Това стана ясно по време на специално събитие за медии с водещи Ники Кънчев, Алекс Сърчаджиева, Миглена Ангелова и програмния директор на NOVA Антоний Мангов.

Журналистите се оказаха предизвикани от Big Brother да се включат в специална мисия, за да отгатнат сами имената на част от бъдещите Съквартиранти, и въпреки че не успяха да познаят и петимата, Ники Кънчев ги успокои, че има специално разрешение от Big Brother да издаде останалите. Водещите загатнаха, че подборът тази година е наистина разнообразен и гарантира изключително силен сезон.

"Идеята този сезон е да покажем любовта във всичките ù измерения и кастът е направен така, че да отразява точно това. VIP Brother продължава да бъде риалити в най-чистата си форма, защото всичко в него е непредвидимо и се случва на момента" – подчерта програмният доректор на NOVA Антоний Мангов и допълни, че тази година излъчванията на живо ще бъдат в понеделник и сряда, а дейли епизодите – във вторник, четвъртък и петък.

Според него формулата за успех на формата е излкючително проста – докато има интересни образи и хора, които да привличат и задържат интереса на зрителите, VIP Brother също ще го има.

Освен голямата изненада – петима потвърдени бъдещи Съквартиранти, на специалното събитие представителите на медиите видяха и първите кадри от Къщата – 3D проекти. Тази година тя е превърната в истинско любовно гнездо с много нови кътчета, в които участниците могат да се отдават на романтични разговори или просто всички заедно да се забавляват.

Кои са останалите VIP Съквартиранти и ще се изпълни ли най-известната Къща с любов и непредвидими емоции, ще разберем още в понеделник, 11 септември, от 20:00 часа на живо по NOVA.

 

Къщата на Big Brother

Сподели.