Джино спечели "Big Brother: Most Wanted"

Pinterest LinkedIn +

Джино Бианкалана спечели зрителския вот и се окичи с титлата "Любимата риалити звезда на България". Това е втора победа в шоуто за участника, представен като бизнесмен. Бианкалана спечели и при предишното си участие в "Big Brother" преди две години.

На финала Джино влезе в оспорвана битка за гласовете на феновете с поп фолк изпълнителя Константин, когото подкрепиха почти всички отпаднали участници от последния сезон на шоуто.

С бронзовия медал се окичи Динко, който дни преди финала влезе в сериозна конфронтация с Джино, обвинявайки бизнесмена в мошеничество и побой на бившата му съпруга. Тези обвинения обаче бяха отхвърлени именно от бившата съпруга на Джино − американката Дейна Бианкалана, която се включи в шоуто с видео разговор и призна пред цяла България, че все още обича Джино, за когото е била омъжена 11 години. 

Сред останалите финалисти Фънки се класира на четвъртото място, а на пето и шесто място попаднаха двете дами, които достигнаха до финала− Людмила Захажаева и Светлана Василева.

Ето какво разказва са себе си и за участието си 34-годишният победител в току-що завършилия сезон на шоуто:

"Аз съм Джино Бианкалана и съм победител във VIP Brother 2015. Не знаех къде влизам, нямах никаква представа. Просто бях стреснат дали тези хора ще ме приемат. Това, което ме дразнеше, беше Луна, разбира се. Смятам се за доста спокоен човек, но тя ме изкара извън нерви. Тя знаеше по какъв начин да ни натиска копчетата и да ни дразни".

По време на настоящия сезон Джино втрещи публиката с изказването си, че не е прочел нито една книга в живота си и обясни, че четенето не е неговото нещо. С какви очаквания влезе той в шоуто? Накратко: "Миналия сезон показах себе си и това ще покажа пак. Щом не съм се изложил преди, не вярвам да се изложа и сега. Нищо не се знае, може да се влюбя вътре. Аз съм винаги отворен за любов, така че... Аз съм по тъмните, така че ако има руса вътре…

Винаги са ме харесвали. Във всичко в моя живот искам да съм победител. Един път победих, ако победя и втори път – добре дошло"

А предишното си участие Бинкалана анализира така: "Аз, нормалното момче, показах себе си – справедлив, скромен и най-вече джентълмен. Не вярвах, че ще спечеля. Просто наистина беше като шок, когато спечелих. Не вярвах, но това ми промени живота в България.

Показах на всеки нормален човек, какъвто съм аз, че и те могат да застанат до ВИП-овете, и те могат да спечелят"

 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.