"Big Brother: Най-търсени": Кой влезе в шоуто

Pinterest LinkedIn +

12 популярни личности се включиха в първия сезон на шоуто "Big Brother: Най-търсени".

Пръв прага на къщата, която не остана за дълго без обитатели, прекрачи поп фолк изпълнителят Константин. Скоро към него се присъедини музикантът Димитър Ковачев-Фънки. На двамата мъже, които от сега нататък ще бъдат наричани Мръснoто Коце и Фънки The Kid, беше поставена най-важната мисия в шоуто – да разделят съквартирантите на две касти – каубои и индианци. 

Каубойската банда ще управлява къщатата и ще живее в лукс. Индианците от прерията ще живеят в постоянна борба за оцеляване. Те няма да разполагат с топла вода, ще нощуват навън и сами ще ловят храната си.

Мръснoто Коце и Фънки The Kid определиха към тях, в групата на каубоите, да се присъединят моделът Светлана Василева, "Ловецът на бежанци" Динко Вълев от Ямбол, Кирил Симеонов и Мариела Нордел, позната от кулинарното предаване "MasterChef".

Към групата на индианците бяха зачислени майката на Албена Вулева − Людмила Захажаева, бизнесменът Джино Бианкалана, певицата Луна, рапърът Dee, Зорница Линдарева, станала известна след връзката си със съпруга на Жени Калканджиева – Тачо, и певицата Дебора.

Сподели.