Николета Лозанова: "Big Brother" се превърна в институция

Pinterest LinkedIn +

Николета Лозанова коментира във "Фейсбук" последния сезон на "VIP Brother".

"... те влизат за пари, за слава, "на спа санаториум" (Сашка Васева),... а излизат преродени, осъзнати и дори женени... възхитителен и много емоционален сезон, който ме разтърси, разплака многократно, както от смях, така и от вълнение при срещата с най-скъпите им същества! Мегз заслужава огромно признание, Дани Петканов е пример за 
подражание, а Big Brother се превърна в институция!", пише 29-годишната плеймейтка, за която се носеха слухове, че също ще прекрачи прага на най-известната къща в страната.

Финалът на "VIP Brother" е на 10 ноември. За титлата "Най-любима популярна личност на България" ще се борят Маргарита Хранова, Джулияна Гани, Миглена Каканашева-Мегз, Тото и Александра Богданска. Почетното шесто място в надпреварата зае Даниел Петканов, а на седмо и осмо застанаха Енджи Касабие и Сашка Васева.

На 13 ноември няколко нови съквартиранти се впускат в предизвикателството "Big Brother". В сезона "Big Brother: Най-търсени" ще вземат участие известни лица, които са се състезавали в различни реалити формати. Според актуалните слухове имената им са Моника Валериева, Мариана Попова и гаджето ù – актьорът Веселин Плачков, рапърът Dee, Фънки, фолк певицата Дебора, Теодора Стефанова, Джино, Динко Вълев, Станимир Гъмов и Константин. А дали към групата ще се присъедини и Николета, предстои да разберем.

Сподели.