Николета Лозанова отстъпва "Папараци" на Венета Райкова?

Pinterest LinkedIn +

Николета Лозанова сподели с феновете си във Фейсбук, че вече няма да бъде водеща на седмичното предаване "Папараци" по bTV. Естествено, плеймейтката направи това с ефектен пост, придружен от надпис на черен фон "To be continued". Ето и точните ù думи:

"Навсякъде, през където мина, оставям дълбока следа - души, очи, сърца... и разбира се - тв ефир! Придадох му достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки "Папараци" просто като една графа от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще "гръмна шампанското", обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично!" - обеща Николета. 

Два часа по-късно бъдещите си творчески планове сподели и друго популярно лице от екрана - Венета Райкова. Във Фейсбук тя написа:

"Приятели, преди месец подадох предизвестие за напускане на БИТ, днес ще се излъчи последното предаване с мен като водещ на тази телевизия. Желая на ръководството и на екипа много творчески успехи. Тръгвам си с много нови приятелства и обич в сърцето. А от септември ще ме гледате по друга телевизия :)".

Мнозина побързаха да свържат двата факта, но дали Райкова е новата водеща на "Папараци", предстои да разберем съвсем скоро, с началото на новия телевизионен сезон. Не е изключено да видим и двете заедно в предстоящото издание на "VIP Brother".

Сподели.