Папараци изловиха Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет в Сен Тропе

Pinterest LinkedIn +

Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет бяха изловени в интимна близост в Сен Тропе. Папараци заснеха звездите, които влязоха в ролите на Роуз и Джак във филма "Титаник" през далечната 1997 г., докато си двамата си бъбрят в имението на Леонардо във френския курорт.

Актьорите са се срещнали в края на юли по повод ежегодната гала вечер за набиране на средства, на която тази година "Вълкат от Уолстрийт" събра 30 милиона долара за благотворителност.

42-годишният Ди Каприо демонстрира отличната си форма около басейна в ефектен бански костюм, а екранната му партньорка е хваната по бяла риза, под която прозира бански в цвят сьомга.

Леонардо и Кейт

Въпреки че феновете на звездите от години очакват между тях да прехвърчат истински искри, засега любовта им от "Титаник" си остава само на кино.

Последната сватба на 41-годишната Кейт беше през 2012 г., когато тя тайно се омъжи за Нед Рокенрол, а според информация на US Weekly лично Ди Каприо я е завел до олтара.

Носителката на "Оскар" е майка на 3 деца от трима съпрузи: Миа (16 г.) от Джим Трипълтън, Джо (13 г.) от Сам Мендес и Беър (3 г.) от сегашния ù мъж, който е племенник на милиардера Речард Брансън. Неговото истинско име е Ейбъл Смит и той, естествено, работи в компанията на чичо си Virgin Galactic.

Леонардо и Кейт

Дали Леонардо може да се надява на нещо повече от приятелска прегръдка?

Сподели.