Миглена Ангелова ще е водеща на VIP Brother

Pinterest LinkedIn +

Миглена Ангелова ще е третият водещ в най-любовния сезон на VIP Brother. Големият победител от VIP Brother 2016 ще бъде посредникът между Съквартирантите и зрителите − обявиха от шоуто.

"Моята роля във VIP Brother 2017 е да бъда себе си. Откакто съм на екран, аз не играя, не чета чужди думи, не възпроизвеждам чужди въпроси. Вече повече от 22 години сама проучвам всичко, което обсъждам, и се интересувам лично какво се случва пред очите ми с хората, които наблюдавам и с които разговарям. Накратко − това е смисълът на ролята ми, както в професията, така и в живота ми.

Това ще правя и във формàта. Big Brother е очертал рамките, изяснили сме правилата, защото този формат има важни правила, които го правят такъв, какъвто е, но съдържанието, което ще бъде "излято" в тези рамки, ще е мое" – с тези думи Миглена Ангелова повдигна завесата около участието си в предстоящия сезон на VIP Brother.

Ветераните Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева отново ще ни радват от екрана по време на живите предавания и дейли епизодите. 

"Ролята на разказвач много ми допада. Аз съм човекът, който превежда зрителите през най-интересните моменти от живота на Съквартирантите, а знам колко много хора се вълнуват от това. Радвам се, че Big Brother избра любовта за тема на сезона, защото за мен любовта е целият ми свят, смисълът на всичко!" – това сподели усмихнатата Алекс и призна, че според нея истинската любов в Къщата е напълно възможна.

Ники Кънчев може да се похвали, че е бил водещ на всички девет VIP издания на формата. Въпреки това емблемата на шоуто признава, че изпитва вълнение и един и същ приятен адреналин преди всеки лайв. 

VIP Brother 2017 стартира на 11 септември от 20:00 часа на живо по NOVA.

Сподели.