Официално: Венета Райкова е новата водеща на "Папараци", Кристина Патрашкова и Николета напускат

Pinterest LinkedIn +

Венета Райкова е новата водеща на "Папараци". От 17 септември 2017 г. всяка неделя от 22:00 часа тя ще взривява ефира на bTV с ексклузивни интервюта и разкрития за светския елит, обявиха от телевизията.

"Бих искала да благодаря на предаването за тази възможност. Приех поканата да бъда водещ на единствения телевизионен таблоид и с много хъс да направя най-добрите си интервюта и разследвания. Познавам всички български звезди и повярвайте ми – нищо в телевизионния ефир няма да е такова, каквото е било досега" − заяви Венета Райкова.

"Папараци" ще стартира есенния сезон с освежено съдържание и екип. Кристина Патрашкова се оттегля от предаването по собствено желание след двегодишна успешна работа и десетки знакови интервюта. "Благодарим на Кристина за съвместната ни работа. Оставаме с изключително приятелски и топли чувства едни към други. "Папараци" нямаше да бъде това, което е, без нея", коментираха продуцентите на предаването Иван и Андрей.

Към творческия екип се присъединява и Галина Чолакова − главен редактор на едно от светските списания в България. Провокативните истории, които са запазена марка на предаването, ще бъдат още по-дръзки, защото новото мото на "Папараци" е "Животът без грим и фотошоп"!

Както Avtora.com вече писа, това е очаквана новина, след като досегашната водеща на предаването − плеймейтката Николета Лозанова − обяви, че поема по нов път, а Райкова загатна, че сменя телевизията.

Авторката на "Триумфът на кучките" има опит с воденето на подобни телевизионни таблоиди. Най-популярният от тях беше "Горещо". Предаването се излъчваше по Нова телевизия в продължение на 10 години, а след това Райкова работи за кратко и в други телевизии, но без да постигне успеха на "Горещо".

Сподели.