Миглена Каканашева през сълзи: Показвам ви цената на успеха в България

Pinterest LinkedIn +

Миглена Каканашева-Мегз сподели видео, в което коментира лекия пътен инцидент, който наскоро е преживяла.

Известната дизайнерка се е разминала със сериозна уплаха, след като тежкотоварен камион за малко не отнесъл колата ù. Инцидентът станал в столицата. На бизнес дамата ù се е наложило да отбие заради авария и въпреки пуснатите аварийни светлини другото превозно средство одраскало скъпата ù кола.

Подробности научаваме от самата нея, тъй като дизайнерката сподели лайв видео в профила си във Фейсбук веднага след случилото се. В него думите на Мегз са твърде неясни заради шока, но по-късно в друг пост тя отбелязва защо е решила да осведоми своевременно хилядите си последователи в мрежата.

"Показвам ви цената на успеха в България – цялата помия, целия стрес и всичко. Ако вие искате да имате моя живот, не говоря за колите, апартаментите, да сбъдвате мечтите си в тая държава – се случва ето това."

Мегз добавя и други причини – основната е, че животът ù е на показ и откровените ù клипове влияят много на продажбите на марката ù, а и се надява те да бъдат пример за онези, решили да стартират бизнес у нас.

От няколко години Миглена Каканашева разбработва собствена марка дрехи. Тя става популярна за широката аудитория през 2013 г., след като участва в първия сезон на реалити шоуто "Къртицата". Там Мегз преживя кратка авантюра с рапъра 100 Кила. Наскоро дизайнерката участва и в кулинарното предаване "Черешката на тортата", където също предизвика фурор не само с екзотичното меню, но и с готварски умения и изобретателност.

Сподели.