Съпругата на Цецо Елвиса отпразнува своя юбилей в столичен клуб

Pinterest LinkedIn +

Енергичната и колоритна пътешественичка Мариела Нейкова, известна в светските среди и като съпруга на Цецо Елвиса (Цветелин Атанасов), отпразнува своя юбилей в столичен клуб.

Празника уважиха близки и приятели на семейството, както и съученици на юбилярката от Априловската гимназия, сред които и водещата на популярното телевизионно предаване "Търси се" - Меги Димчева. За музикалната програма се погрижиха известният съпруг на рожденичката и негови колеги, които изпълниха известни песни на Елвис Пресли, Том Джоунс и други вечни хитове. 
Мариела и Цецо

Той припомни, че преди няколко дни с юбилярката са празнували и сребърна сватба! "Да сме живи и здрави, още много хубави моменти да имаме! Най-доброто предстои!" - каза Цецо, но не пропусна и да се пошегува. "Защо всички приятели сте ѝ подарили куфари?!" - попита той, намеквайки за страстта на половинката си да пътува по света и да опознава най-екзотичните кътчета на планетата.
Мариела и Цецо

"Привилегия е да вървиш напред в годините рамо до рамо с някого. Половината ми съзнателен живот е с този мой приятел и partner in crime Tzvetelin Atanassov Elvisa. В добро и в лошо, в шеги и в закачки, в падане и в ставане, в разбирателство и в подкрепа. И не ми се вярва хич ама... Аз станах момиче на 50, а партньорството ни със съпруга ми отбеляза 25 г.!" - написа и Мариела в социалните мрежи.

Талантливата дъщеричка на семейството - петокласничката Вики Атанасова - също поздрави майка си и й пожела още дълги години да се радва на обичта на приятелите си.

Семейство Атанасови

А за всички любители на рокендрола и на класическите евъргрийни Цецо Елвиса и колегите му подготвят бутиковия винтидж проект "Viva Las Vegas", издържан в стила на 60-те и 70- те години на миналия век. В София той ще бъде представен премиерно на 11 май в "Sofia Live Club", където ще можете да чуете най-доброто от хитовете на великите Елвис, Том Джоунс, Синатра, Хъмпърдинг, Рой Орбисън, "Бийтълс", както и български вечнозелени парчета.
Сподели.