Цецо Елвиса представя за първи път в България бутиковото винтидж шоу "Viva Las Vegas"

Pinterest LinkedIn +

На 11. 05. 2024 г. в емблематичния "Sofia Live Club" Цецо Елвиса ще ви припомни неостаряващия вайб на рокендрола и на класическите евъргрийни в бутиковия винтидж проект "Viva Las Vegas". Чуйте най-доброто от хитовете на великите Елвис, Том Джоунс, Синатра, Хъмпърдинг, Рой Орбисън, "Бийтълс" и разбира се, накъде без намигване към българските вечнозелени парчета. Едно сензационно шоу, издържано в стила на 60-те и 70- те, което ще ви остави без дъх!

Цецо Елвиса и неговите талантливи музиканти ще ви направят част от едно неповторимо музикално преживяване в ритъма на рокендрол хитове като "Jailhouse rock" и "Blue suede shoes", до незабравимите балади "Love me tender", "Green grass of home", "My way", "Hey Jude", както и още много от най-любимите хитове на най-легендарните изпълнители от 60-те и 70-те години на миналия век.

Цецо Елвиса (Цветелин Атанасов) е единственият българин, спечелил признание за най-добър двойник на Елвис в света на конкурс в Грейсланд, Тенеси, през 1993 г. Почетен гражданин е на родното място на Елвис  Тупело Мисисипи  и личен познат с цялото семейство на Краля – Присила, Лиса Мари, та дори и самия Майкъл Джексън, който за кратко беше женен за дъщерята на Елвис. Лично президентът на САЩ Бил Клинтън му изпраща поздравителен адрес от Белия дом за това, че поддържа легендата за Краля на рока жива. През 2000 г. най-тиражният вестник във Флорида – "Miami Herald"  излиза с челна страница, посветена на Българския Елвис и озаглавена "Българин поддържа легендата за Елвис жива".

Най-големият увеселителен парк в Европа – "Европа парк" в Германия – кани Цецо Елвиса три поредни сезона да изнася собствено шоу пред хилядите посетители на парка. Хореографията на шоуто му е поверена на един от хореографите на "Мулен Руж". Популярният немски канал "Arte" излъчи документален филм за Българския Елвис. Два документални епизода за родната звезда са заснети и излъчени и по най-популярния телевизионен канал в Обединеното кралство  канал  "Channel 4".
Плакат за шоуто на Цецо Елвиса

Без да се главозамайва от успехите и популярността си зад граница, Цветелин Атанасов подготвя бляскаво и впечатляващо шоу и у нас. Не пропускайте за първи път пред българска публика Цецо Елвиса с бенд на живо и уникалното бутиково винтидж шоу "Viva Las Vegas!

Билети в мрежата на eventim.bg (https://www.eventim.bg/bg/bileti/viva-las-vegas-sofiya-sofia-live-club-635534/event.html) и на grabo.bg (https://grabo.bg/deal/id:0m7qq?temporary_access&utm_source=viber&vbrclid=1336919).
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.