Цецо Елвиса пее за "Най-сладките неща". Вижте новия му клип с Амалия!

Pinterest LinkedIn +

Парчето носи типичното винтидж настроение на изпълнителя и е със заявката за летен хит

Цецо Елвиса се завръща на българската музикална сцена с нова песен и видео към нея след осемгодишна пауза. Парчето се казва „Най-сладките неща“, носи типичното винтидж настроение на изпълнителя и е със заявката за летен хит.

„Най-сладките неща“ е песен за романтичната любов, с дъх на безгрижие и безвремие, една неподправена младежка любовна история“ - разказва за проекта Цецо Елвиса.

Автор на музиката и аранжимента е Ангел Дюлгеров (работи с Любо Киров, Лили Иванова, Михаела Маринова и др.), а текстът е на Мариела Нейкова. В парчето ще чуете и Амалия - певицата, изпяла женските вокали в песента „Мой свят“ на група „Сленг“.

Видеото е дело на режисьорката Пламена Мирчева. Освен двамата млади актьори „главна роля“ в клипа има и ретро кадилакът на Цецо Елвиса, уникален модел от 1963 година, който е копие на един от автомобилите на Краля на рока.

С премиерата на новата песен на Цецо Елвиса в България, във Великобритания беше излъчен филм за него по една от най-гледаните британски телевизии - Channel 4. Преди няколко години и германският ТВ канал "Arte" представи продукция, посветена на Българския Елвис. Артистът е представял собствено шоу в най-големия европейски увеселителен парк – "Europa Park" в Германия. Танците към него бяха създадени от един от хореографите на прочутото кабаре „Мулен Руж“ в Париж - Джорджо Форте.

През есента Цветелин Атанасов, известен у нас като Цецо Елвиса, готви мащабен концертен проект с филхармоничен оркестър. Очакваме с интерес подробности за събитието!

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.