Румънеца и Енчев се завърнаха с нова песен. Вижте и клипа на "Няма сън"!

Pinterest LinkedIn +

„Няма сън“ – това е заглавието на новата песен на пионерите на българския хип-хоп Румънеца и Енчев. След дълга творческа пауза колоритните изпълнители на хитове като „Пипни ме тук“, „Шатрата“, „Моята жена“ и още много други се завръщат на музикалната сцена със силен и закачлив проект, който е зареден с потенциал да се превърне в химн на лято 2023.

Нямаше как да се завърнем през зимата. Лятото е нашият сезон. Всеки иска да се излежава безгрижно под палмите с коктейл в ръка и в компанията на красиви жени, а нощите да са безкрайни”, споделя Румънеца. “Лятото било измислено, за да могат Румънеца и Енчев да правят музика”, допълва в типичния за дуото стил Енчев.

По продукцията на мелодичното регетон парче работят самите артисти и китаристът Вотифоен, който допълва звученето на „Няма сън“ с красиви китарни рифове. Песента има и музикално видео, заснето на две места – на бургаския плаж и по време на фестивала „Remotion”.

В момента Румънеца и Енчев подготвят излизането си на сцената на мащабния хип-хоп фестивал „Егаси феста“, който ще се проведе в Бургас на 25 август.

Сподели.