Събитието "Rebel Rebel" събира 10 алтернативни български групи в София

Pinterest LinkedIn +

На 10 и 11 септември десет алтернативни български банди, обединени от "Projector Plus" и от стремежа към свобода и бунт, се събират на една сцена. Поводът е второто издание на музикалното събитие "Rebel Rebel", което ще се проведе в "Aрена София" (Столичен колодрум "Сердика"). Десет български групи, които горят заедно с чистия дух на музиката, ще празнуват приятелството, широкия кръгозор, смисъла да правиш това, което ти харесва - без очаквания, винаги свободен.

Групите, които запалват пламъка на "Rebel Rebel" тази година, са ALI, "Bloodrush", "Cut Off", "Der Hunds", "Expectations", "Hellion Stone", "Lek City Case", "Me And My Devil", "Saint Electrics" и "Soundprophet". Вторoто издание на "Rebel Rebel" идва с енергията на "Projector Plus" и с деликатната смелост да бъдеш бунтар, но – елегантен, без поза и гръмогласност. 

Билетите за събитието са на цена 20 лв. за един и 30 лв. за двата дни вече се продават в мрежата на Bilet.bg. Деца до 13 години влизат без вход, но с декларация.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.