"Helloween" ще закрият фестивала "Midalidare Rock In The Wine Valley" на 2 юли

Pinterest LinkedIn +

Вече е ясен и вторият хедлайнер (след "Scorpions") на третото издание на фестивала "Midalidare Rock In The Wine Valley", който се провежда в с. Могилово, Чирпанско. Немските хеви метъл легенди "Helloween" ще закрият последната вечер в Долината на виното на 2 юли (неделя) със специален фестивален сет.

"Helloween" са не само символ на немската метъл сцена, но и пример за постоянно развиваща се група. На фестивала формацията идва с емблематичното трио гласове - Михаел Киске (Michael Kiske), Анди Дерис (Andi Deris) и Кай Хансен (Kai Hansen), а най-приятната изненада за родните феновете е, че бандата подготвя различен фестивален сет за лятото на 2023-а година" - споделят организаторите.

"Helloween" са една от най-уважаваните немски метъл групи и пионерите на германския мелодичен спийд метъл. Бандата прави турнета от 1984 г. и през годините е била част от всички мащабни световни рок фестивали като "Rock in Rio", "Wacken Open Air", "Loudpark" в Япония, полския "Woodstock", а тази година ще се включи и в рок фестивала в Долината на виното. В досегашната си кариера групата е продала над 10 милиона копия от албумите си, като е получила 14 златни и 6 платинени музикални награди.

"Midalidare Rock In The Wine Valley" ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Деца до 12 години влизат без билет!
Цените на билетите на този етап са:
- 95 лева – еднодневен билет за 30 юни с хедлайнер "Scorpions"
- 95 лева – еднодневен билет за 2 юли с хедлайнер "Helloween"
- 140 лева – тридневен билет за целия фестивал
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.