Чуйте най-новото от "Scorpions" - сингъла "Rock Believer"!

Pinterest LinkedIn +

Немската банда "Scorpions" зарадва рок феновете със заглавния сингъл към предстоящия си студиен албум "Rock Believer", чиято официална премиера е на 25 февруари 2022 г.

"През годините много пъти чувах твърдението, че рок музиката е мъртва. Милионите ни фенове по света са истинско доказателство, че това не е така. Песента "Rock Believer" е посветена на тях", споделя фронтменът на групата Клаус Майне (Klaus Meine).

Звученето на новия сингъл ни отвежда право към най-успешните хитове на "Scorpions" от 80-те години на миналия век. Записано в "Peppermint Park Studios", Хановер, парчето е енергично и носи ДНК-то на групата в китарните си рифове.

Обложката на "Rock Believer" е дело на носителя на награда "Грами" Клаус Фурман (Klaus Voormann), който създава и корицата на впечатляващия "Revolver" на "The Beatles".

Тази година ще е много динамична за "Scorpions", които след като издадат албума си, тръгват на европейско турне в над 20 града."Rock Believer" е наличен за предварителна поръчка в онлайн магазина на МusicМall.bg!


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.