"Ugly Kid Joe" пристигат у нас за фестивала "Midalidare Rock in the Wine Valley"

Pinterest LinkedIn +

Американските рокаджии от "Ugly Kid Joe" стават част от все по-силния фестивал в долината на виното. Събитието, наречено "Midalidare Rock In The Wine Valley", ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли. Потвърдените групи, които ще видим това лято, са "Judas Priest", "Whitesnake", "Within Temptation", "Running Wild", "The Dead Daisies", "Alestorm", Ross The Boss, "Freedom Call" и "Project Renegade".

"Ugly Kid Joe" са създадени през 1989 година. Бандата има издадени четири студийни албума, най-успешните от които са "As Ugly as They Wanna Be" (1991 г.) и "America’s Least Wanted" (1992), които имат статут на платинени. Бандата се разпадна през 1997 г., но се събира отново през 2010-та и от тогава не спират да свирят. Феновете в България ще чуят на живо най-големите хитове на групата, сред които са "Cats in the Cradle" и "Everything about you".

Ugly Kid Joe

Освен "Ugly Kid Joe" във фестивала ще се включат още групата на Gus G (китарист на Ози Озбърн), "Firewind" с вокал Хърби Лангханс (Herbie Langhans), работил с групите "Sinbreed" и "Avantasia", немските пауър метъли от "Scanner" и гръцките рок машини от "Silent Winter".

"Искаме за пореден път да благодарим на всички фенове, които застанаха зад нас през последните две трудни за всички години и показаха, че наистина има смисъл. Подготвяме се за незабравим фестивал", споделят организаторите.


Билети:
Билетите, закупени за изданията през 2020 г. и 2021 г., ще важат за 2022 г., без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Цените на билетите са:
Еднодневен билет за 14 юли – с хедлайнер "Whitesnake" - 80 лв.
Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер "Running Wild" – 60 лв
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер "Within Temptation" – 60 лв
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер "Judas Priest" – 80 лв
Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140 лв.
Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley може да намерите на сайта на фестивала (midalidarerock.bg).
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.