Прощалното турне на "Whitesnake" ще мине през България

Pinterest LinkedIn +

Легендите се включват във фестивала "Midalidare Rock In The Wine Valley" заедно с "Judas Priest", "Within Temptation" и "Running Wild"

"Whitesnake" включиха България в своето “Farewell Tour 2022". Легендарната банда, водена от Дейвид Ковърдейл (David Coverdale), ще участва на "Midalidare Rock In The Wine Valley" на 14 юли 2022 г.

Групата тръгва на прощално турне догодина, с което ще сложи край на забележителната си кариера, продължила близо 50 години. „След всичките предизвикателства, през които трябваше да преминем през последната година и половина, съм изключително щастлив, че можем да направим турне и да отпразнуваме заедно това невероятно пътешествие, което имахме“, споделя Дейвид Ковърдейл. 

"Whitesnake" е основана през 1978 г. именно от бившия вокал на "Deep Purple" - Ковърдейл. Бандата има няколко мултиплатинени албума, сред които “Trouble”, “Lovehunter”, “Ready and Willing” и “Come an’ Get it”. "Whitesnake" имат над 10 световни хита, включително и два номер 1 сингъла - “Here I go again” и “Is this Love”, както и незабравимия хит „Still of the Night”. През 2020 излезе и “The Red, White & Blues Trilogy”, включващ ремастерирани версии на някои от най-големите им хитове.

На "Farewell Tour 2022" рокаджиите ще изсвирят песни от всичките 13 студийни албума на групата, включително и най-големите хитове от каталога им, които направиха "Whitesnake" легенди. 

"Whitesnake" определено са една от най-важните рок групи в историята. Трудно можем да опишем вълнението си, че последният им концерт в България ще е именно на нашата сцена. Съвсем скоро ще добавим още групи към фестивала, както и ще обявим допълнителни активности, които ще се случват по време на "Midalidare Rock", споделят организаторите.

Всички закупени еднодневни билети за 14 юли ще важат за "Whitesnake", без да е нужно да се презаверяват. Билетите за фестивала ще запазят цените си до края на годината.

"Midalidare Rock In The Wine Valley" ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022 г. До момента потвърдените групи са:

14 юли, четвъртък – "Whitesnake"

15 юли, петък - "Running Wild", "Alestorm" и "Ross The Boss"

16 юли, събота - "Within Temptation", "Lacuna Coil" и "Project Renegade"

17 юли, неделя - "Judas Priest" и "The Dead Daisies", "Freedom Call"

 

Билети:

Билетите, закупени за изданията през 2020 г. и 2021 ще важат за 2022 г., без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

 

Цените на билетите остават непроменени до края на годината.

Еднодневен билет за 14 юли – с хедлайнер Whitesnake - 80.00 лв.

Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Running Wild – 60.00 лв

Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Within Temptation – 60.00 лв

Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Judas Priest – 80.00 лв

Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140.00 лв.

Деца до 12 години влизат безплатно.

 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.