"Whitesnake" няма да свирят в България, отменят турнето си

Pinterest LinkedIn +

"За огромно наше съжаление научихме, че "Whitesnake" отлага останалата част от Европейското си турне, включващо и България. Ще излезем с официално съобщение веднага след като имаме подробности от групата и какви ще са следващите стъпки" - съобщиха организаторите на фестивала "Midalidare Rock In The Wine Valley".

Легендарната банда, водена от Дейвид Ковърдейл (David Coverdale), трябваше да бъдат хедлайнер в първия фестивален ден, 14 юли 2022 г. Шоуто на "Whitesnake" в България щеше да бъде част от прощалното турне на рокаджиите, наречено "
Farewell Tour 2022". С него групата беше решила да сложи край на забележителната си кариера, продължила близо 50 години. 

А ето как обяви неприятната новина самият Ковърдейл на официалната страница на турнето:

"С най-дълбока тъга трябва да съобщя, че поради продължаващите здравословни предизвикателства, предписанията на лекарите и нашата загриженост за здравето и безопасността на всички "Whitesnake" не може да продължи европейското си прощално турне.

Поднасям искрените си извинения на всички невероятни фенове на "Whitesnake", които с нетърпение очакваха оставащите насрочени концерти от това турне, на всички наши невероятни, страхотни "змии" (Amazing, Fabulous Snakes) и на екипа от турнето, които работиха толкова усилено, за да организират тези концерти, и на всички организатори и други професионалисти, които са помогнали за организирането на турнето... Оценявам и обичам всички ви!!!".

Извинения поднесоха и организаторите на фестивала "Midalidare Rock In The Wine Valley", който ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022 г. близо до Стара Загора.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.