С тази снимка Лили Иванова накара мрежата да заглъхне (ФОТО)

Pinterest LinkedIn +

Лили Иванова не може да се оплаче от липса на внимание.

Въпреки че както при всички творци, така и при нея пандемията нанесе сериозни поражения, тя намира начини да концентрира медийното внимание върху себе си.

Последният такъв и то успешен опит е снимка, която примата на българската сцена публикува в личния си профил във Фейсбук.

За кадъра Иванова пише, че е правен през далечната 1970 година в Германия.

На него певицата е млада, свежа, жизнена. Къса черна коса, високи кожени ботуши и впечатляващ тоалет правят визията й зашеметяваща за онова време. Така, както бяха свикнали да я гледат верните й почитатели.

За съвсем кратко време снимката събра десетки, ако не и стотици одобрителни коментара и харесвания.

Феновете на изпълнителката не щадяха хвалебствените думи. Напротив, надпреварваха се да я поздравяват – за класата, за визията, за излъчването.

Не липсваха и коментари, в които хората правят асоциация със случващото се в момента.

Ако за времето от миналия век, когато е правена снимката на Иванова, гласът и таланта й са вървели първи. След тях идвали представянето й външния й вид.

То към днешна дата колелото се е завъртяло и превъртяло до неузнаваемост. Знайни и незнайни силиконови гърли се напъват да пеят. Че не могат, не могат, но се напъват с гърди и голота да вървят напред, завършва съжденията си фен на Лили.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.