RZA се присъединява към Дуейн "Скалата" Джонсън в G.I. Joe 2

Pinterest LinkedIn +

Американският рапър и актьор RZA и Ди Джей Котрона (D J Cotrona), чието име се свързва преди всичко с участията му в телевизионните поредици Detroit 1-8-7 и Windfall, са сред новите попълнения в актьорския състав на предстоящото продължение на блокбъстъра G.I. Joe, озаглавено Cobra Strikes.

Филмът, чиито снимки трябва да започнат по-късно тази година, ще излезе по екраните в САЩ през август 2012 г. и ще бъде реализиран от почти изцяло нов екип, с изключение на изпълнителя на една от главните роли в издадения по-същото време на годината The Rise of Cobra (2009) - Чанинг Тейтъм (Channing Tatum).

С режисурата на Cobra Strikes се е заел Джон Чу (Jon Chu), чиято последна продукция е музикалната документална лента Justin Bieber: Never Say Never, а едно от първите потвърдени имена в продължението на филмовата поредица, базирана на героите от едноименната серия бойни фигурки на Hasbro и комиксите на Marvel, бе това на Дуейн "Скалата" Джонсън (Dwayne Johnson).

Ролята, в която ще се превъплъти Котрона, е на един от членовете на елитния боен отряд на G.I. Joe на име Флинт, а тази на RZA - на експерт по бойни изкуства, наричан Blind Master, сред чиито ученици са командосите от Joe Snake Eyes и Jinx.

Филмографията на RZA, който все още е по-известен като един от основателите и главни действащи лица в легендарната хип-хоп банда Wu-Tang Clan, отколкото като актьор, включва заглавия като American Gangster, The Next Three Days и Repo Men, както и Derailed и Due Date, в които изпълнява съвсем епизодични роли.

Наскоро той приключи снимките на The Man with the Iron Fists - пълнометражен екшън филм с участието на Ръсел Кроу и Луси Лиу, чрез който дебютира като кино режисьор, а сред предстоящите му ангажименти е участието му в петия сезон на хитовия телевизионен сериал Californication.

Сподели.