Cthulhu Saves the World излиза за PC на 13 юли

Pinterest LinkedIn +

Cthulhu Saves the World - пародийното инди RPG, вдъхновено от разказа на прочутия хорър писател Х. П. Ловкрафт, The Call of Cthulhu, достъпно до момента единствено за потребителите на Xbox 360, ще се появи за PC на 13 юли в комплект с ретро ролевата игра Breath of Death VII на същите производителите - Zeboyd Games.

Двете заглавия ще могат да бъдат закупени пакетно от потребителите на Steam и Gamersgate за скромните $3 и ще включват редица подобрения, като например режима на игра Cthulhu's Angels, ребалансиран геймплей и Director's Commentary - към Cthulhu Saves the World, и опцията за запазване на играта на всяко място и по всяко време, нов режим с елементарна трудност и разнообразно персонифициране на героите - към Breath of Death.

Геймплеят само на Cthulhu Saves the World е около 10 часа, а скептичните към заглавието, чието главно действащо лице е гигантското, отвратително на вид същество, подобно на октопод, решено да унищожи света и да го запрати във вечен мрак, могат да придобият представа от 16-битовите му графики и походови битки чрез безплатната демо версия, стига да имат Xbox 360 подръка. Цената на пълната версия на Cthulhu Saves the World за конзолата на Microsoft е същата - $3, но не включва Breath of Death VII.

Сподели.