Рут Колева представя новия си албум на 25 октомври във Военния клуб в София

Pinterest LinkedIn +

Официалното представяне на новия студиен албум на Рут Колева, озаглавен Ruth, ще се състои на 25 октомври 2013 г. в Централен военен клуб в София. Специално за премиерата в България пристигат музикантите от холандския бенд на певицата.

Концертът е с начален час 20:00, като за най-нетърпеливите гости са подготвени подаръци - първите 50 души с предварително закупени билети ще получат копие от сингъла Better. Ограничено количество копия от новия албум с автографа на соул звездата ще се продават на промоционална цена.

"Реших да кръстя албума Ruth, защото всичко, което съдържа като музика, е олицетворение на душата ми. Моите мисли и тревоги. Щастливи и тъжни моменти. Загуби и победи. Всяка изпята дума усещам със сърцето си.

Вложих цялото си време, енергия и емоции. Много безсънни нощи, много труд и нерви заминаха за това този албум да се получи както трябва! А той е за слушане и за преживяване...", коментира самата Рут Колева.

Билети за събитието на 25 октомври се разпространяват в мрежата на Eventim, на касите на EasyPay и TixGate, както и на място във Военния клуб в София.

Сподели.