"Музикална академия": Коцето-Калки и младите таланти Георги и Нел на елиминации

Pinterest LinkedIn +

Групата на Актуалните звезди на България, от която вече си тръгнаха двама участници - Лора Караджова и Криско - не е застрашена от нови загуби на следващите елиминации в шоуто, които ще се проведат на 29 октомври 2013 г. Сантра, Дичо и Поли Генова не са сред номинираните за изгонване "възпитаници" на Академия, докато шансът групата на т. нар. неизвестни нови таланти да намалее с още един свой член са над 66%.

Следващият, напуснал "Музикална академия", би могъл да е Георги, който до момента се представяше много убедително и се ползваше с подкрепата и на журито, и на публиката, Нел, чиято номинация няма връзка с представянето ѝ, и разочаровалият зрителите Калки.

Той получи най-нисък вот от всички участници в шоуто като реакция към изпълнението му на шлагера на "Тангра" "Нашият град". Заедно с него на сцената на "Музикална академия" във вторник можеше да е другият дългокос ветеран в шоуто - Етиен Леви, но жребият, до който се стигна поради равенството в гласовете на журито, определи за съперник на Калки 21-годишния варненец. Той изпълни "Да започнем отначало" на Орлин Горанов, докато Леви заложи на Васил Найденов и неговата класика "Сбогом".

Парче от репертоара на Васил Найденов прозвуча и в изпълнение на Сантра, която впечатли журито с интерпретацията си на "Седем пъти". Номинираната без основателни мотиви от Калки Нел пък изпълни "Ти ужасно закъсня" на Георги Станчев.

Изпълнението, което обра овациите на вечерта, печелейки най-голям процент от зрителския вот, бе на Кичка Бодурова. Заедно с вокалистите от детския хор "Бон-Бон" тя изпълни "Моя страна, моя България" на покойния Емил Димитров, с когото е работила като негова беквокалистка.

Сподели.