"Музикална академия": Поли Генова елиминира Криско

Pinterest LinkedIn +

"Музикалната академия" ще продължи без "Министъра на веселието" - Криско, който е петият отстранен от борбата за победата участник в шоуто на Иван и Андрей.

Той бе номиниран от зрителите и изгуби пряката си битка с Поли Генова, която пък бе избрана за един от двамата му противници на елиминационния концерт от самия него. Мария Драгнева, която бе "скъсана" от журито миналия петък, взе успешно поправителния си изпит и бе първият спасен участник на вечерта.

"Криско номинира Поли Генова, защото иска да си ходи!", заяви Рут Колева, която е ментор на младите, все още не толкова известни таланти в шоуто, чийто представител е Мария Драгнева – бивша участничка в "България търси талант" и настояща половинка на Буч от Ъпсурт. Според Рут "Мария може да стане суперзвезда, ако намери правилния екип".


21-годишната певица от Добрич се представи в първия от двата етапа на елиминационния концерт с I Was Here на Beyonce, придружена на сцената от Прея и Георги. До второ изпълнение не се стигна, тъй като журито избра да спаси именно нея, опровергавайки опасенията на Рут Колева, че е "все едно една изпратена на клада", борейки се срещу Поли Генова и Криско.

Двамата заложиха съответно на парчетата One Lifetime Is Not Enough (авторско парче на Поли Генова) и "Високо" на ФСБ и "Дим да ме няма" и "Не дължа нищо", чиито заглавия се оказаха много тематични за "лебедовата" песен на Криско.

Натоварена с отговорността да избере кой от двамата ще продължи напред в шоуто, аудиторията на "Музикална академия" подкрепи по категоричен начин Поли Генова. Тя събра 86% от зрителските гласове срещу 14% за Криско.


Междувременно, макар и елиминирана, Петя Бюуклиева отново влезе в светлината на прожектора, но не като изпълнител с диапазон 3 октави, а за да хвърли бомбата, че в Академията е имало заговор срещу нея и затова е била номинирана.

Също така разкри, че една от актуалните звезди в шоуто е повърнала в репетиционната стая вследствие на алкохола, но отказа да назове въпросната личност поименно. Съпродуцентът и водещ на шоуто Иван Христов категорично отрече истинността на това твърдение.

Сподели.