Рут Колева и SouthWick с общ концерт в Sofia Live Club

Pinterest LinkedIn +

На 21 октомври, на сцената в Sofia Live Club за първи съвместен концерт ще се обединят Ruth Koleva Live Band и SouthWick, за да покажат, че съвременната българска музика е съвременна световна музика.

"SouthWick са повече фънк, аз съм повече соул, но независимо от това, смесени двата стила правят една страхотна комбинация", коментира Рут Колева.

Вече е факт дебютният сингъл на SouthWick - парчето Pink Skies, което е с R'n'B звучене. Автор на музиката и текста на песента е тромбониста Божидар Василев (TromBobby). Предстои премиерата на видеото към Pink Skies, чийто режисьор и оператор е Добрин Кашавелов.

Новият сингъл на Рут пък се казва "Защо" и вече следва тенденцията да се превърне в поредния хит на певицата. Автори на парчето са Rachel Row и KiNK, а клипът към него ще е готов до края на месеца.

По време на концерта на 21 октомври, Рут ще изпълни песните от албума си Within Whispers, както и две чисто нови парчета – нейна съвместна композиция с холандския китарист Рори Ронде и песен на Филип Александров (Фи).

Съпортът на събитието в Sofia Live Club също не е случаен – DJ Marten (Funk Da Disko) ще се погрижи нивото на емоции и забавление да не спадне нито за секунда.

А дали Ruth Koleva Live Band и SouthWick ще ни изненадат със съвместна песен, предстои да разберем съвсем скоро.
Сподели.