Виж как ще влизаме в "Арена Армеец София" за концерта на Жан Мишел Жар

Pinterest LinkedIn +

Във връзка с концерта на френската суперзвезда Жан Мишел Жар на 9 октомври 2011 г. в новата мултифункционална зала "Арена Армеец София", София Мюзик Ентерпрайсис призовава всички закупили билети да се насочат навреме към съоръжението, което разполага с паркинг за 1 000 автомобила.

Столична община предвижда промени в организацията на движението заради събитието.

- от 8.00 до 17.00 часа на 9.10.2011 г. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. "Асен Йорданов" между бул. "Шипченски проход" и "Площад на авиацията".

- от 17.00 до 22.00 часа на 9.10.2011 г. се разрешава престоят и паркирането на пътни превозни средства в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. "Асен Йорданов" между бул. "Шипченски проход" и "Площад на авиацията".

- от 17.00 до 22.00 часа на 9.10.2011 г. при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР ще се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на колите на масовия градски транспорт, както следва:

- по бул. "Асен Йорданов" между бул. "Шипченски проход" и "Площад на авиацията";

- по алеите от бул. "Асен Йорданов" към хотел "Българска армия" и НПК "Червено знаме";

- по подходите от бул. "Цариградско шосе" към "Площад на авиацията";

- по бул. "Д-р Г.М. Димитров" между бул. "Драган Цанков" и "Площад на авиацията".

За по-голямо удобство на почитателите на Жан Мишел Жар от 16.00 до 23.00 часа на 9.10.2011 г. "Център за градска мобилност" ще увеличи с две коли тролейбусни линии № 4 и № 11, както и трамвай по линия № 20 и с една кола трамвайна линия № 23.

Всички превозни средства на масовия градски транспорт, движещи се по бул. "Цариградско шосе" над "Площад на авиацията", ще минават през "Площад на авиацията" и ще спират двупосочно на площада на спирки "Площад на авиацията".

Сподели.