Вижте смешния клип на "Little Big", в който участва мустаката победителка от "Евровизия"!

Pinterest LinkedIn +

Руската група "Little Big" пусна забавен клип към песента си "Мустаци". В него участва победителката в музикалния конкурс "Евровизия 2018" - израелката Нета Барзилай.

Невероятната история, която клипът разказва, се върти около ексецнтричен конкурс за красота. В него всички претендентки за короната са мустакати. Според сюжета Нета и вокалистката на "Little Big" София Таюрская крадат мустаците на другите участнички, за да ги добавят към собствените си и да спечелят конкурса.

Наскоро лидерът на групата "Little Big" - Иля Прусикин, известен под псевдонима Илич, обръсна собствените си емблематични мустаци. Не е ясно дали това негово лично преживяване е било повод за създаването на поредния хит на бандата.

Припомняме, че групата трябваше да представи Русия на "Евровизия" през 2020 г. Песента им за конкурса "Uno" направи фурор и събра милиони гледания в YouTube, но поради епидемията от Ковид 19 събитието беше отложено. Въпреки че обявените участници имаха право да се явят и следващата година като представители на страната си в "Евровизия 2021", "Little Big" се отказаха от конкурса, а като представител на Русия се яви Maniza.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.