Новият клип на "Little Big" събра над два милиона гледания за 20 часа

Pinterest LinkedIn +

Новият клип на руската рейв група "Little Big" към песента им "S*ck My D*ck 2020" беше изгледан над два милиона пъти 20 часа след публикуването му в YouTube канала на скандалната банда.

Във видеото музикантите отбелязват настъпването на Новата година, облечени в празнични дрехи, като се черпят с "Новичок" и прилеп.

"Клипът е химн на омразата към 2020 година - една от най-сложните и противоречиви години от 21. век", съобщава описанието на видеото.

През август групата "Little Big" стана абсолютен рекордьор на "Евровизия". Пълната версия на клипа "Uno", който руснаците заснеха за музикалния конкурс, събра над 138 милиона гледания за четири месеца.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.