Руши Видинлиев и Ирена Милянкова заедно във филма "Цветът на хамелеона"

Pinterest LinkedIn +

Певецът Руши Видинлиев и моделът Ирена Милянкова, нашумяла с ролята си на Съни в хитовия телевизионен сериал "Под прикритие", са звездите в новия български игрален филм "Цветът на хамелеона".

Режисьор на лентата е известният български оператор Емил Христов, който прави своя дебют в това амплоа. Световната премиера на продукцията ще се състои на 8 септември като част от официалната селекция на програма "Откритие" в рамките на международния кинофестивал в Торонто, съобщиха разпространителите от A+ Cinema. 

Сценарият на "Цветът на хамелеона" е написан по романа "Цинкограф" на Владислав Тодоров, автор и на "Дзифт", който също беше реализиран успешно на голям екран.

Освен Руши Видинлиев и Ирена Милянкова, в актьорския състав на филма присъстват още Руси Чанев, Деян Донков, Самуел Финци, Светлана Янчева, Касиел Ноа Ашер, Михаил Билалов, Михаил Мутафов, Христо Гърбов и други.

Създателите на лентата я определят като черна комедия трилър. Действието в "Цветът на хамелеона" се развива по времето на нежната революция в Източна Европа, в страна, която силно напомня на България.


Сподели.