Снимките на "Под прикритие 3" започнаха със зрелищни сцени по суша, въздух и море (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Снимките на третия сезон от кримката стартираха със сцени по българското Черноморие на 27 август. В следващите 8 дни екипът на продукцията ще заснеме множество сцени от Св. Влас до Приморско.

Само в първия ден на снимачния процес за реализацията на продукцията бяха използвани три моторници, хеликоптер, двама водолази, комбайн и няколко каскадьори.

"В следващите дни предстои да заснемем и една мащабна сцена на пристанище Бургас - каскада, без аналог в българските сериали”, сподели режисьорът Виктор Божинов.

В морските снимки участие ще вземат Захари Бахаров, Чочо Попйорданов, Ивайло Захариев, Миленита, Снежана Макавеева, както и няколко нови лица и статисти, избрани чрез кастинги в Бургас и Слънчев бряг.

Очакват ни много екшън, обрати в сюжета, преследвания по вода и под земя, яхти, подводни снимки, взривове, мотори, поръчкови коли и, естествено, борбата на ченгето под прикритие Мартин с мафиотските босове.

Какво ще се случи в трети сезон, кой ще оцелее, ще бъде ли разкрит Марто, какво се случва с бандата на Джаро и конфликта му с Иво… скоро в "Под прикритие 3".

Сподели.