Rubikub, Tri O Five и Остава посрещат есента в Sofia Live Club

Pinterest LinkedIn +

Sofia Live Club отвори врати и даде старт на новия музикален сезон 2012/2013 година. Предстои да видите любимите си български банди, както и възможността да закупите техни албуми. Настроението ще се покачва с всеки изминал ден, а за вас остава да се отдадете на музикален уикенд.

В четвъртък, 20-ти септември, Rubikub ще представят акустичен лайв на свещи. След музикалното лято, което бандата спретна за втора поредна година, клубният сезон за свежарите започва с нов сингъл. Песента "Всичко", която след Uh Ah Oh и Still Together, е първата им песен на български и е предизвикателство за самите тях. Специално за посетителите на клуба, Rubikub са подготвили акустични аранжименти на песните си.

Трип-хоп, дъбстеп проектът Algoriddim & Karshana, в който участват Веселин Ценов и Гери Турийска, ще представи общата си песен с Явор от Gravity Co. Crossing the Line, веднага след концерта на Rubikub в състав Ангел Дюлгеров -китара, Веселин Веселинов - Еко - контрабас, Гери Турийска - вокали и Росен Ватев - ударни.   

На 21-ви септември Tri O Five се завръщат с пълна сила. Music Clinic Records имат удоволствието да ви поканят на първата по рода си Music Clinic Records Night. Специални гости ще са Николай Данев, Кирил Зафиров и Тодор Бакърджиев, а Dj JiJo /Jazz Profilactika/ ще представи своя специално подбран Dj Set. На събитието ще имате възможност да закупите албума на Tri O Five Travelling, както и първата компилация на Music Clinic Welcome to Bulgarian Music Clinic.

На 22-ри, събота, поводите за празнуване са два. След като чукнаха 20 години на сцена, алтернативните мъжаги от Остава дават старт на клубните участия. Повод да се почерпим с музиката на момчетата ще бъде рожденият ден на вокалиста, без който шоколадът не е толкова вкусен, ако не слушаш емблематичния хит.

Сподели.