Рогоносец, блондинка и арт-директор в борба за оцеляване в Big Brother

Pinterest LinkedIn +

Най-извесният рогоносец в България Мирослав Атанасов (25), блондинката от Русе Пламена Николaeва (21) и арт-директорът по професия Звезделин Минчев - Вего (40), са поредните номинирани за изгонване от къщата на Big Brother.

По време на директно излъчените по НТВ номинации, гости в студиото бяха рапърът Устата и ТВ водещата Гала. Устата се отличи като доста добър психолог, той предугади много от номинациите на участниците, като дори успя на няколко пъти да разгадае и конкретните причини за тях.

В борбата за оцеляване Мирослав събра най-много отрицателен вот, с което зае категорично първото място на най-нежелан съквартитант. Атлетичният младеж не пропусна да се разпише и със сълзи, този път директно в ефир. Повод за личната драма, разбира се, и този път беше любовта му към напусналата го съпруга Елена.

В отговор коафьорът Мариян (наричан от фенове на шоуто Марихуан) Захариев (28), не пропусна до номинира Миро с максимален брой точки с мотива, че е по-добре съпругът на Елена да напусне къщата, преди да започне да изглежда жалък.

С по равен брой отрицателни точки - 5, другите двама номинирани се оказаха Вего и Пламена. Тримата участници ще се борят за зрителски вот до понеделник, когато ще стане ясно кой е поредният участник, който ще отпадне в борбата за 200 000 лв.

Номинираните участници: Мирослав, Вего и Пламена

Сподели.