Роби Мадисън отново прекрачи границите на възможното с нов световен рекорд

Pinterest LinkedIn +

Всички обичат Роби Мадисън (Robbie Maddison)! И има защо - мотоциклетистът прави неща, които не са по силите на всеки. Поредното приключение на австралиеца е в комплекс в Парк Сити, Юта (близо до Солт лейк). Със своя KTM Мадисън кара по места, които са били използвани за зимни спортове по време на Олимпиадата през 2002 година - ски писта и бобслей улей. В края на видеото щурият моторист прави скок от шанцата за ски скокове и постига пореден световен рекорд. Мадисън развива скорост от 114 км/час, прелита на дължина 114 метра и достига височина 56 метра над земята. Феноменално!

Всички обичат Роби Мадисън (Robbie Maddison)! И има защо - мотоциклетистът прави неща, които не са по силите на всеки.

Поредното приключение на австралиеца е в комплекс в Парк Сити, Юта (близо до Солт лейк). Със своя KTM Мадисън кара по места, които са били използвани за зимни спортове по време на Олимпиадата през 2002 година - ски писта и бобслей улей.

В края на видеото щурият моторист прави скок от шанцата за ски скокове и постига пореден световен рекорд. Мадисън развива скорост от 114 км/час, прелита на дължина 114 метра и достига височина 56 метра над земята. Феноменално!


Сподели.