Комети или НЛО? Red Bull Air Force озариха нощното небе на Чикаго

Pinterest LinkedIn +

Екстремистите от Red Bull Air Force обичат да летят, но никога не са подозирали, че ще създадат паника сред хората на земята. На 4 ноември 2014 г. малко преди 18:30 вечерта Джон ДеВор, Шон Маккормак и Майк Суонсън се пуснаха от самолет да се реят в небето над Чикаго. От телата на тримата искряха фойерверки, за да се виждат във въздуха, но изглежда, че това е уплашило местното население. Цели 333 души са сигнализирали същата вечер на телефон 911, че над Чикаго падат "метеорити", комети", "останки от космически станции", "НЛО", а един гражданин дори е заявил, че извънземни нападат Земята като в книгата "Война на световете" на Орсън Уелс.

Екстремистите от Red Bull Air Force обичат да летят, но никога не са подозирали, че ще създадат паника сред хората на земята.

На 4 ноември 2014 г. малко преди 18:30 вечерта Джон ДеВор, Шон Маккормак и Майк Суонсън се пуснаха от самолет да се реят в небето над Чикаго. От телата на тримата искряха фойерверки, за да се виждат във въздуха, но изглежда, че това е уплашило местното население.

Цели 333 души са сигнализирали същата вечер на телефон 911, че над Чикаго падат "метеорити", комети", "останки от космически станции", "НЛО", а един гражданин дори е заявил, че извънземни нападат Земята като в книгата "Война на световете" на Орсън Уелс.


Сподели.