Jessie Ware и Red Bull Studios представят 5 ремикса на Keep On Lying

Pinterest LinkedIn +

Red Bull Studios в Лондон се превърна в естествен втори дом на певицата Jessie Ware. Това е мястото, където британската изпълнителка записа дебютния си албум Devotion, номиниран за Mercury Prize през 2012, както и последвалия го през 2014 година Tough Love, който също успя да спечели международно признание.

Jessie Ware и Red Bull Studios продължават съвместното си сътрудничество с уникалния проект Jessie Ware: Remixed. Певицата кани петима от любимите си продуценти да направят специални ремикси на една от най-емоционалните ѝ песни - Keep on Lying - в пет различни точки на света - в пет студия в пет града за пет дни.

Всеки ден от 10 до 14 ноември в 12:00 часа българско време Jessie Ware ще прави премиера на различен ремикс. Първият е дело на Preditah в Лондон, а през следващите 4 дни ще бъдат пуснати тези на Pional в Париж, на Nina Kraviz в Амстердам, на Tokiomonsta в Копенхаген и на Harry Fraund в Ню Йорк.

Red Bull Studios се намира дълбоко в сърцето на Южен Лондон. Това е некомерсиално звукозаписно студио и програмно място за централата на Red Bull във Великобритания.

Като наследство от Red Bull Music Academy, това уникално помещение бързо се превърна в неразделна част от музикалната сцена на Лондон, предлагайки шанс на безброй артисти да преоткрият и развият своя талант, и то напълно безплатно.

Red Bull Studios предоставя сцена както на неоткрити таланти, така и на легендарни звезди в бранша, което дава шанс на много изпълнители да не останат незабелязани. Всеки, който има добра идея, талант и хъс за реализация, може да осъществи своята музикална мечта в това "царство на артистизма".

Албумът Tough Love на Jessie Ware пък отбеляза голям успех в българския чарт на iTunes, достигайки до първо място на 12 октомври 2014 година. Проектът стигна върха в още 7 европейски държави, а в родината на певицата се изкачи до третата позиция.


Източник Снимки: Red Bull

Сподели.