Робърт де Ниро стана баща за седми път

Pinterest LinkedIn +

"Току-що ми се роди бебе" - неочаквано сподели Робърт де Ниро в интервю, дадено за за канадското шоу "ET Canada" на 8 май и цитирано от редица медии като usmagazine.com, people.com и др. 

79-годишният носител на "Оскар" разкрива новината съвсем между другото, докато коментира родителството по принцип по повод на последния си филм "About My Father". Искам да кажа, че няма начин да се избегне това. Не ми харесва да налагам забрани и подобни неща. Но [понякога] просто нямаш избор... Мисля, че всеки родител би казал същото. Винаги искате да постъпите правилно с децата.., но понякога не можете“. 

В хода на разговора интервюиращият задава въпрос на Де Ниро за шестте му деца, но актьорът го коригира: „Всъщност са седем. Току-що ми се роди бебе“.

Децата на Робърт де Ниро са от различни жени. Най-големите - дъщеря му Дрена (51 г.) и синът му Рафаел (46 г.) - са родени от първата му съпруга Даян Абът са родители на  През 1995 г. той посрещна близнаците Джулиан и Арън (27 г.), родени от бившата му приятелка, модел и актриса Туки Смит. Бившата му съпруга Грейс Хайтауър роди сина му Елиът (24 г.) и дъщеря му Хелън Грейс (11 г.).
Световноизвестният актьор споделя още, че не се смята за „готин“ баща, но това не го притеснява. „Знаете ли, децата ми понякога не са съгласни с мен, но се отнасят с уважение. Дъщеря ми, тя е на 11, понякога ме натъжава и се карам с нея. Обожавам я, но все пак... И най-малкото сега ми идва малко нанагорно... Но каквото - такова".

Де Ниро вече е дядо и в интервюто споделя, че най-доброто нещо, което един родител, баба или дядо може да направи, е да подтикне децата да следват мечтите си. Казвам на децата си: „Няма проблем, ако искате да станете актьори или да се занимавате с нещо друго, важното е да сте щастливи".

До момента обаче той не е споделил никаква по-подробна информация за най-новия член на семейството си, както и за неговата майка.
Сподели.