22 Октомври 2018, 10:46

Тръмп за Де Ниро: "Много му е нисък коефициентът на интелигентност"

Google+ Pinterest LinkedIn +

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се почувства длъжен да отговори на вулгарното изказване по негов адрес от страна на актьора Робърт де Ниро.

По време на раздаването на наградите "Тони" преди няколко дни холивудската звезда с италиански корени изруга Тръмп, а публиката реагира с възторжени аплодисменти, като някои от присъстващите дори станаха на крака в знак на одобрение, съобщи "Ройтерс".

"Гледах го вчера по телевизията и съм сигурен, че беше препил с пунш", побърза да отговори на предизвикателството Доналд Тръмп. Той обясни на последователите си в Туитър и каква е причината за поведението на актьора: "индивид с много нисък коефициент на интелигентност, който е получил твърде много удари в главата от истински боксьори във филмите".

Войната между двамата датира от доста време. Още по време на кандидат-президентската кампания на Тръмп актьорът многократно е хвърлял в общественото пространство непремерени изказвания против него, като дори го е наричал публично "свиня", "глупак", "лош актьор", "национално бедствие" и др., а след избирането на Тръмп за президент Де Ниро обяви в социалните мрежи, че е отвратен от него и от хората, които са го подкрепили.
Сподели.