Джим Кери провокира Доналд Тръмп с карикатури

Pinterest LinkedIn +

Известният комедиен актьор Джим Кери сподели в социалната мрежа Туитър карикатури, провокиращи президента на САЩ Доналд Тръмп. Кери, който наскоро заяви, че вместо на киното е решил да се отдаде на хобитата си, сред които е рисуването на карикатури, изобразява Тръмп в най-различни комични ситуации.

Първата карикатура показва 45-тия президент на Щатите като Магьосника от Оз. Картината е озаглавена "Злият магьосник от западното крило и летящите маймуни на Путин".

На втората карикатура, озаглавена "Ти крещиш. Аз крещя. Ще спрем ли някога да крещим?", звездата от "Ейс Вентура" рисува Тръмп, облечен в син халат и ядящ сладолед. Причината за тази карикатура е скорошни изказвания на президента, че не притежава син халат и обича да си похапва по две лъжици сладолед преди лягане.

Джим Кери започва да рисува карикатури в израз на политическо недоволство, превръщайки акаунта си в Туитър във виртуална галерия за творчеството си. Не е ясно обаче как новата му страст ще се отрази на кариерата му като актьор, след като през последните няколко години отсъства от големия екран.

Всички карикатури на Джим Кери може да видите в профила му в "Туитър".

Сподели.