Риана роди момиче

Pinterest LinkedIn +

Певицата Риана и рапърът A$AP Rocky станаха родители и на дъщеря

Барбадоската певица и бизнесдама Риана роди дъщеря, съобщи първо "Media Take Out". Бащата на детето е рапърът A$AP Rocky. Това е второто дете на двойката.

Според източници, близки до семейството, майката и детето се чувстват добре и в момента се намират в имение в Лос Анджелис, САЩ. „Тя е пълно копие на Риана – взела е и светлите й очи“, уточнява източникът. 

Преди година певицата роди първото си дете, което беше кръстено на лидера на група "Wu-Tang Clan" - рапъра RZA. В продължение на година двойката пази името на сина си в тайна. Името на новородената им дъщеря също все още не е известно.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.