Разкриха причината за смъртта на единствената дъщеря на Елвис Пресли

Pinterest LinkedIn +

Дъщерята на Пресли Лиза Мари почина от усложнения от бариатрична операция

Причината за смъртта на единствената дъщеря на Елвис Пресли, американската певица Лиза Мари Пресли, се оказа неуспешна операция, съобщи "Асошиейтед прес". Агенцията се позовава на доклад на съдебния лекар на окръг Лос Анджелис.

Отбелязва се, че смъртта е настъпила поради запушване на тънките черва. Причина за това усложнение е операция за намаляване на теглото, направена няколко години преди леталния изход. В деня на хоспитализацията Лиза Мари се оплакала от болки в корема.

Лиза Мари Пресли почина в началото на януари на 55-годишна възраст. Малко преди това изпълнителката преживя и сърдечен удар. Според TMZ в месеците преди смъртта си Лиза Мари е била на екстремна диета.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.