RHCP и Shakira разбиха номинациите за MTV Video Music Awards 2006. Гласувай!

Pinterest LinkedIn +

С по седем номинации се сдобиха американската рок група Red Hot Chili Peppers и колумбийската певица Шакира (Shakira) при разпределението на топ кандидатурите за тазгодишните Видео музикални награди на MTV.

Във врата им дишат поп кралицата Мадона (Madonna) и пънк квартетът Panic! At The Disco, става ясно от списъка с номинациите, публикуван в сайта на медията. За първи път зрителите ще имат възможност да гласуват за своите любимци в абсолютно всички категории, а не само във "Viewer's Choice" (Изборът на зрителя), както досега. Гласуването става онлайн, Тук.

Видеоклиповете на гореизброените артисти към синглите им "Dani California", "Hips Don't Lie", "Hung Up" и "I Write Sins Not Tragedies", съответно, както и "Ain't No Other Man" на Кристина Агилера (Christina Aguilera) са фаворитите за топ наградата - Видео на Годината. Наред с тези в останалите категории тя ще бъде връчена на традиционно веселяшка церемония в Radio City Music Hall в Ню Йорк на 31 август. Шоуто ще бъде предавано пряко, разбира се по MTV, и ще бъде освежено от лайв изпълнения на Justin Timberlake, Beyoncé, T.I., Ludacris, the Killers, Panic! и др.


Christina Aguilera - "Ain't No Other Man"

"Научих за номинациите ни тази сутрин, когато ми се обадиха от офиса тази сутрин", каза за MTV News Антъни Кийдис (Anthony Kiedis), фронтменът на RHCP. "Доста е забавно, че точно седем беше числото, което предсказа четиригодишният ми племенник, когато видя за първи път видеото. Да изкараме як клип все още означава много за нас - гледаме на това като на страхотна възможност и влагаме цялата си душа в това. Така че тези номинации наистина имат голяма стойност за нас".

Сподели.