Playmate България 2006 на корицата на новия "Playboy"

Pinterest LinkedIn +

Третата носителка на титлата Playmate България – Николета Лозанова, е на корицата на новия августовски брой на българския "Playboy", който вече е на пазара, придружен от 16-странична книжка “Летните коктейли”.

Списанието отделя и 4 страници за обширен фоторепортаж, посветен на бляскавото шоу Playmate of the Year, проведено сред грандиозния римски декор в киноцентъра Бояна и излъчван по Нова телевизия.
 
В 53-и брой има още две големи български фотосесии. Едната от тях, със сестрите Мария и Ралица, е заснета “вдън гори тилилейски” от фотографката Велислава Георгиева. Дългокраките брюнетки работят като барманки в дискотеките Lifehouse – София и Mania – Слънчев бряг.


Постер Николета "Сн. Playboy"
 
С типично летни еротични снимки се представя и сексапилната Надя – откритие на "Playboy"-екипа от юнската му командировка в курорта Елените.
 
Интервютата в августовския "Playboy" са с певеца Константин, победител в първото българско издание на VIP Brother, и с нашумелия френски диджей Боб Синклер, автор на денс-хит номер едно това лято – World Hold On.
 
В специална класация “Най-желаните BG ергени” Патриция Кирилова прави преглед на най-коментираните млади мъже у нас, които все още не са си намерили постоянна спътница в живота.


Постер Николета "Сн. Playboy"
 
Ексклузивният репортаж на Ники Кънчев “Записки по футболните въстания” пък разказва за преживяванията и впечатленията на “мистър Стани богат” по време на световното първенство в Германия това лято.
Сподели.