Рейчъл, Фийби и Моника от Friends отново заедно в Jimmy Kimmel Live

Pinterest LinkedIn +

Досега всички трябва да са се досетили, че Friends няма да се завърне нито за 11-ти сезон, нито за филм или дори за един специален празничен епизод. Благодарение на хора като Джими Кимел обаче продължаваме да виждаме любимите си приятели заедно от време на време, макар и не в пълен състав. В Jimmy Kimmel Live водещият събра гостуващата Дженифър Анистън с двете й колежки Кортни Кокс и Лиса Кудроу в специално направен макет на емблематичния апартамент от Friends. Скечът е част от празненствата по случай 20-годишнината от премиерата на ситкома през 1994 г.

Досега всички трябва да са се досетили, че Friends няма да се завърне нито за 11-ти сезон, нито за филм или дори за един специален празничен епизод.

Благодарение на хора като Джими Кимел обаче продължаваме да виждаме любимите си приятели заедно от време на време, макар и не в пълен състав.

В Jimmy Kimmel Live водещият събра гостуващата Дженифър Анистън с двете й колежки Кортни Кокс и Лиса Кудроу в специално направен макет на емблематичния апартамент от Friends.

Скечът е част от празненствата по случай 20-годишнината от премиерата на ситкома през 1994 г.


Сподели.