Героите и ключови локации от Friends и Seinfeld се клонираха в Sims 4

Pinterest LinkedIn +

Как никой не се е сетил по-рано! Някой си Иън Роуч е използвал възможностите на Sims 4, за да създаде впечатляващи копия на апартаментите на главните герои от култовите американски комедийни поредици "Зайнфелд" (Seinfeld) и "Приятели" (Friends) и дигитални клонинги на самите персонажи, публикувайки творенията си в Gallery секцията на играта, така че всеки да може да ги използва за собствено удоволствие.

Seinfeld проектът на Роуч, който може да бъде намерен при търсене на потребителско име ian8000 (акаунта му в Origin), включва апартамента на Джери, както и верните му дружки Крамър, Джордж и Илейн.

Феновете на Friends пък могат да свалят целия каст на шоуто и пет локации, изпипани 1:1 с декорите на ситком шоуто – апартаментите на Моника и Рейчъл, на Рос, на Джоуи и Чандлър, на Фийби и, разбира се, емблематичното кафене Central Perk.

А ако това не ви е достатъчно или това не са любимите ви ТВ поредици, търсене по акаунта на Иън Роуч ще ви отведе и в световете на Arrested Development и The Golden Girls.

Сподели.