Facebook смотаняците вече си имат официален химн - Facebook Stalking (My More Successful Friends)

Pinterest LinkedIn +

Половин милион гледания в YouTube канала на CollegeHumor за малко повече от 48 часа – ето как ставаш световноизвестен "за една нощ". И цялата тази навалица заради триминутно парче, озаглавено Facebook Stalking (My More Successful Friends), или, иначе казано - по начин, който мнозина биха могли да сметнат за фронтална обида или лицемерна дискриминация.

Ако имаш неопровержим комедиен и музикален талант в равни пропорции и ако вземеш на мушка Facebook, и по-точно "загубеняците", които нон-стоп висят в социалните мрежи и "преследват" всички свои познати, приятели и обекти на нездрав интерес, изпълвайки се с комплекси и завист, каузата "15 минути слава" става съвсем лесно постижима.

Само че не е само славата, защото Пат Рейгън ще монетизира доста добре "гаргарата", която си прави с всеки втори или трети средностатистически "юзър" на Facebook (не злобно, а най-добронамерено и дори позитивно, трябва да отбележим овреме). Както знаете, импресиите в YouTube не са просто голи цифри – минете ли границата от 2000, на теория би трябвало да започнете да трупате стотинки в спестовната си сметка.

И ако това, че сте захранили кредитната карта на Пат, не ви е достатъчно, можете да му направите услугата да запишете посещение и в официалния му сайт, преди да харесате профилите му в Twitter и… Facebook, разбира се. Там ще откриете още тонове видео, в т.ч. уеб поредици и късометражни филми, както и всичко останало, което Пат иска всички ние да знаем за него.

Можете да чуете албума на Пат (Pat Regan Smells Like Shit), чието заглавие се превежда буквално "Пат Рейгън мирише на лайно" (понеже истинското чувства за хумор е автоимунно "заболяване"), в Spotify. Facebook (Stalking Your More Successful Friends) пък е на ваше разположение за безплатно сваляне от профила му в BandCamp, където е поместен и пълният текст на парчето.

Сподели.