"Разведоха" Благой Георгиев. "Дайте ни още малко време!" - написа жена му в социалните мрежи

Pinterest LinkedIn +

Упорити слухове, че футболистът Благой Георгиев се е разделил с най-новата си жена само три месеца след сватбата, заляха интернет. През последните няколко часа различни медии тиражираха новината, без обаче да потърсят за коментар самите потърпевши.

Може би затова сегашната съпруга на Георгиев - Полина - предпочете да обяви на всеослушание в своя Инстаграм, че "новината" всъщност е фалшива. 

"На всички жълтурчета мога да кажа, че не сме разделени! Дайте ни още малко време" – написа тя.


Впрочем слухове за раздори в семейното гнездо започнаха да се разпространяват почти веднага след сватбата. М
асло в огъня не пропуска да налее и доскорошната половинка на Благой - Златка. Тя често намира начин да го критикува за това, че не отделя много внимание на детето им и дори пропусна неговия трети рожден ден преди няколко дни.

Не можем да не признаем, че с фразата "Дайте ни още малко време" съпругата на Джизъса като че ли не успя да разсее напълно съмненията, че над младото семейства са надвиснали облаци. Предстои да разберем какво е намислил влюбчивият плейбой.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.