Благо Джизъса пак се ожени

Pinterest LinkedIn +

Известният плейбой Благой Георгиев се ожени за новата си приятелка Полина Спасова. Сватбата се състоя в родния град на булката - Велинград.

Булката е имала два тоалета - пищна рокля за церемонията и изчистен модел без презрамки и с дълбока цепка за ресторанта.

Бившият футболист на националния отбор и на "Славия" наско се похвали, че отново е срещнал любовта, след като връзката му с Русата Златка (Златка Райкова) се разпадна. Новата му любима Полина е на 26 години, а преди няколко седмици в социалните мрежи се разпространи снимка на новата й татуировка с името на Благой. За нея това е първа сватба, докато футболистът минава за втори път под венчилото. Първата му сватба беше с руската танцьорка и милионерка Есмер.

До момента Георгиев е баща на 4 деца - той има син и дъщеря от бившата гимнастичка Христина Витанова, момче от Есмер и още един син от Райкова.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.